У центрі Львова в 150-річній будівлі відкрили Nat.coworking. Це pet-friendly локація на 100 людей з облаштованим укриттям, завдяки генератору на локації є не лише Wi-Fi. На першому поверсі коворкінгу для відвідувачів облаштували лаундж-зону з незакріпленими місцями, а на другому – повноцінний open space з виглядом на одну з центральних вуличок міста. 

Окрім іншого, на локації є кухня з кавою, запасом води та снеками, п’ять безоплатних скайп-румів, переговорна кімната на шість осіб і корнер для сну. Скоро там з’явиться ще й невелика ігрова зона з PlayStation і стелаж для буккросингу. Щоб підтримати українські бізнеси, на етапі облаштування простору команда співпрацювала переважно з місцевими виробниками меблів, посуду й інших деталей. 

Робота під час тривог і блекаутів

Коворкінг підготували до тривалих відключень електроенергії. Завдяки генератору на локації є не лише вайфай, а й точка живлення, де можна підзарядити пристрої. Незабаром там встановлять старлінк. Під час тривоги відвідувачам пропонують пройти до великого облаштованого укриття, яке розташоване безпосередньо на локації.

Ціни:

  • Денний квиток – 450 гривень 
  • Місячний абонемент на лаунж-зону з незакріпленим робочим місцем – 7000 гривень 
  • Місячний абонемент на open space-зону із закріпленим робочим місцем – 9000 гривень
  • Переговорна кімната на шість людей – 500 гривень за годину.

«Комфортна й атмосферна альтернатива роботі в кав’ярнях є. Ми створили nat.coworking як локацію-ком’юніті, де резидентам буде працювати простіше: і морально, і фізично. Якщо потрібно видрукувати лист-примирення для дівчини чи порадитись щодо ідеї стартапу – уся команда коворкінгу готова допомогти в будь-який момент дня та ночі (до слова, й одне, й інше вже траплялося)», – кажуть у Nat.coworking.


Коли

09:00–21:00

Де

м. Львів

площа Григоренка, 5


Хочу в nat.coworking!

Матеріал підготовлений за підтримки nat.coworking