Онлайн-сервіс виклику авто Uklon запустив новий клас – «Дитячий». Понад 500 машин сервісу оснастили сучасними дитячими кріслами для дітей від 1 до 5 років й бустерами для дітей від 6 років.

«Дитячий» клас автівок Uklon запустив за підтримки компанії АЛЛО

Щоб замовити автівку нового класу, клієнтам достатньо вказати вік дитини – так додаток підбере машину з урахуванням цих даних. Прийняти замовлення зможуть виключно ті водії, чиї авто оснащені необхідним форматом дитячих крісел. За словами засновників, для Uklon важливо зробити цей клас максимально зручним для батьків із дітьми будь-якого віку.

Також після завершення карантину компанія розширить функціонал – клієнти сервісу зможуть обирати кількість дітей, що будуть брати участь у поїздці. Так додаток зможе знаходити машини з необхідною кількістю крісел.

Наразі «Дитячий» клас доступний у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі й Одесі. За словами засновників, компанія планує розширити запуск категорії на всі міста, де діє сервіс Uklon. Ціна замовлення – 20 гривень до тарифу.

Uklon планує розширити запуск «Дитячого» класу на всі міста, де діє сервіс

«Ми були готові запустити новий клас ще на початку весни, проте карантин вніс свої корективи. Ми намагаємося зробити пересування містом із дітьми якомога комфортнішим і безпечним, проте не рекомендуємо перебувати в автівці понад двом пасажирам одночасно», – зазначає співзасновник і операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

«Дитячий» клас автівок Uklon запустив за підтримки компанії «АЛЛО».


Матеріал підготовлено за підтримки Uklon