Advertisement

Пандемія практично зупинила життя й залишила без роботи чимало людей. А ізоляція суттєво змінила звичний ритм, обмежуючи можливості розслабитися та перемкнути думки. #SAVETHENIGHT – глобальна ініціатива від виробника німецького лікеру Jägermeister, мета якої підтримати представників творчих професій і всіх, хто сумує за вечірками.

The Village Україна разом із Jägermeister розповідає, що таке ініціатива #SAVETHENIGHT та як до неї долучитися.


Що таке #SAVETHENIGHT?


Jägermeister створив ініціативу #SAVETHENIGHT, щоб підтримати артистів, діджеїв, барменів, міксологів та інших експертів нічного життя під час карантину. А також допомогти тим, хто особливо важко переживає ізоляцію. Щоб нагадати собі, що таке нічне життя, вам не потрібно виходити за межі кімнати. Кілька кліків на сайті – і бармени, діджеї, міксологи, артисти та музиканти зустрінуть вас онлайн. З #SAVETHENIGHT будь-яку онлайн-конференцію можна легко перетворити на вечірку.


Як це працює?


Загальний фонд ініціативи становить 1 мільйон доларів. Усі витрати на підтримку незалежних митців і прихильників вечірок по всьому світу Jägermeister бере на себе. Усіх професійних учасників на платформі називають Майстрами (від назви бренду Jägermeister – ред.). Перші виступи артистів проведуть за розкладом, який уже можна подивитися на сайті ініціативи.

Щоб приєднатися до виступів, потрібно зробити кілька простих кроків:

Натисніть кнопку Get Started на головній сторінці, на свій смак виберіть категорію, в якій працює Майстер, і країну, представника якої ви б хотіли побачити на вечірці.

Коли оберете та застосуєте фільтри, ви побачите галерею з анкетами всіх Майстрів, які представляють обрані вами категорії.

У кожному профайлі є коротка біографія Майстра, а також часові слоти, в які можна приєднатися до його виступу. Обирайте зручний час і заповнюйте анкету, в якій залиште посилання на заплановану вами вечірку.

Коли система обробить запит, ви отримаєте підтвердження броні.

А далі все просто: збирайте друзів і починайте вечірку, коли обраний експерт приєднається до вашої конференції. Після закінчення стріму, за бажанням, ви можете подякувати артисту через PayPal. А коли розміщуватимете фото, зроблені під час онлайн-вечірки, не забудьте додати хештег #SAVETHENIGHT та активний тег @jagermeister_ua, через який можна потрапити на сторінки соціальних мереж бренду.


 Українські артисти, які приєдналися до ініціативи 


Зараз на сайті ініціативи вже заявили про свої виступи шість українських артистів, з якими можна сходити на онлайн-вечірку.


Bejenec представник нової хвилі української електронної сцени, учасник і резидент ком’юніті «Культура звука». Основний акцент робить на живих сетах, які вже встиг відіграти в Україні та Західній Європі.



Cape Cod електронний проєкт засновника та продюсера лейблу Kiev House Максима Сікаленка. Двократний володар номінацій Jager Music Awards, як «Кращий електронний артист» і «Кращий електронний проєкт року».



Na Nich – ключовий гравець української техно-сцени, також відомий як Sunchase. Співзасновник формації Rhythm Büro – творців вечірок у Києві, Парижі, Тбілісі, Роттердамі, Кракові тощо.



Poly Chain проєкт техно-продюсерки та радіоведучої Саші Закревської. У Києві її лайви ви чули на «Схема», Veselka, «Авантаж», Osnova і на відкритті клубу на Кирилівській. У Європі – у Кракові, Празі, Братиславі та Лейпцигу.



Sasha Zlykh – мультижанровий експериментатор, постійний учасник одного з найпопулярніших рейв-фестивалів – «Схема». Як пишуть у Resident Advisor: «Його лайви знаходяться на межі психоделічного трансу й техно».



Rustam – музичний міксолог, який уже понад 20 років відкриває незвідані грані Funk, Boogie і Soviet Groove та інших стилів. Має колекцію з кількох тисяч вінілів, серед яких раритетні записи 70–90-х років.


Матеріал підготовлено за підтримки

Advertisement