Готель Radisson Blu, Kyiv City Centre на вулиці Ярославів Вал оновили – тепер він став ще зручнішим для бізнес-туристів, нетворкінгу та конференцій. Крім іншого, номери оформили у скандинавському стилі, модернізували конференц-зали й кімнати для переговорів. У межах реновації готелю змінили й дизайн лобі та лобі-бару.

Radisson Blu, Kyiv City Centre також отримав нагороду від Київської Туристичної Асоціації як найкращий готель Києва категорії «чотири зірки».

Готель дотримується нових правил безпеки: на вході проводять температурний скринінг, а кожен номер має індивідуальні засоби дезінфекції та оновлену систему вентиляції. 

The Village Україна разом із Radisson Blu, Kyiv City Center розповідають про всі оновлення, що сталися в готелі на Ярвалу.

Нові правила безпеки готелю

Щоб створити безпечне середовище для перебування гостей і персоналу, у Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre впровадили Протоколи безпеки Radisson Hotels, які містять посилені заходи підтримки чистоти та проведення процедур дезінфекції.

Крім іншого, це:
На вході готелю проводять температурний скринінг.

Встановили станції з дезінфекційними засобами для рук і рукавичками у всіх публічних зонах готелю.
Кожна стійка реєстрації оснащена захисним екраном.
Гостям пропонують безконтактний експрес-виїзд і безготівкові способи платежів.

Також збільшили частоту прибирання з особливою увагою до предметів із високою частотою контактів, а кожен номер має індивідуальні засоби дезінфекції та удосконалену систему вентиляції повітря.

Крім того, готель успішно завершив дистанційну оцінку відповідності стандартам чистоти та дезінфекції SGS, виконавши всі необхідні санітарно-гігієнічні заходи й норми.


 Новий дизайн від лондонської студії 

Перші зміни, які помічає гість, – це оновлені лобі та лобі-бар. Головна ідея дизайну приміщення – пов’язати сучасність готелю з історичним минулим місцевості, у якій він розташований. Будівля готелю стоїть на місці старовинної міської стіни, поряд із Золотими воротами та Софійським собором. У результаті, дизайн простору виконали в еклектичному стилі, де поєднали корпоративний стиль Radisson Blu, історичний контекст і сучасні тренди. У готелі цей проєкт називають «позачасовим».

Простір лобі та лобі-бару зробили відкритим, що дозволяє легко орієнтуватися у приміщенні. Водночас лаунж-зону та безпосередньо бар зробили дещо відокремленими, зберігши відчуття затишку та цілісності дизайну. Лобі прикрасили картинами співробітників в автентичному стилі та розмістили бібліотеку. Новий інтер’єр простору розробила лондонська дизайн-студія OMO, а сам проєкт у 2019 році отримав нагороду V Eastern Europe Real Estate Awards у категорії «B2B-інтер’єр року».


 Скандинавський мінімалізм у всіх номерах 

Усі номери в готелі змінили дизайн на скандинавський мінімалізм, у якому затишно зупинятися гостям із різних куточків світу. Новий стиль поєднав елементи промислового дизайну з натуральним деревом і текстилем, у кольорах зробили акцент на комбінацію сірого й фіолетового. А велика кількість дзеркал, глянцевих поверхонь і світильників завершує загальний космополітичний настрій номерів.

Особливу увагу приділили функціональності кімнат. У покращених номерах облаштували спеціальну робочу зону з розетками для гаджетів. У номерах категорії Junior Suite передбачили окремий робочий стіл. А номери категорії Suite мають вітальню з диваном, круглим столом і барною стійкою. За новий дизайн відповідальне шведське бюро Lundwall Architects, яке спеціалізується на проєктах в індустрії гостинності.


 Оновлене меню та концепція лобі-бару 

У Radisson Blu Hotel, Kyiv City Center можна зайти на сніданок, обід чи вечерю. І для цього необов’язково проживати в готелі – варто лише обрати зручний для себе формат.

Якщо ви в пошуках раннього сніданку – завітайте до ресторану Bistro Côté Est у вінтажному стилі. Страви тут подають за новими правилами: в індивідуальному пакованні, з дотриманням нових правил безпеки, пропонують різноманітне меню a la carte. Ресторан також можна бронювати для фуршетів, кава-брейків чи інших приватних заходів.

Або ж завітайте у стильний і функціональний лобі-бар  зручне місце для ділової зустрічі або відпочинку за трапезою й келихом вина в центрі Києва.Тут радять спробувати страви з авторського меню від шеф-кухаря готелю, що вирізняються незвичною комбінацією смаків.


 Конференц-зони під будь-які події 

Одна з головних особливостей Radisson Blu Hotel, Kyiv City Center – це зручні зали для подій різної тематики та масштабу. На сьогодні готель пропонує чотири зали-бордруми для невеликих подій і залу Embassy Suite для конференцій і презентацій.

Усі зони оснащені новою аудіо- й відеотехнікою та адаптивною системою освітлення. Є швидкісний Wi-Fi, стійка реєстрації, послуги кейтерінгу, зона для кава-брейків та індивідуальна система кондиціювання. Сучасний дизайн приміщень підходить для будь-яких подій.

Найбільша зала – Embassy Suite – вважають унікальною особливістю готелю.У приміщені є всі технічні можливості для презентації авто – машина може заїхати в готель крізь панорамні вікна на першому поверсі. Зала оснащена сучасною системою освітлення, а простір легко трансформується та приймає різні конфігурації, що дозволяє створити унікальну атмосферу, у залежності від формату заходу.


 Президентський номер відкрили для всіх 

Конференц-зала «Президентська» розташований на третьому, гостьовому, поверсі готелю. Це колишній президентський люкс, у якому тепер можна проводити заходи в камерній атмосфері. Приміщення наповнене денним світлом і має невеликий балкон – це одна з головних прикрас будівлі готелю.

Крім того, приміщення розміщене далі від публічних зон готелю та зручне для проведення заходів закритого формату – презентацій чи тренінгів. У залі можна під’єднати будь-яке обладнання та змінювати режими освітлення. Поруч зручна кімната для кава-брейків.

Віднедавна в готелі доступна послуга Hybrid solutions, яка охоплює повноцінну організацію та професійне оснащення зали для Zoom-зустрічей.


Матеріал підготовлено за підтримки