«Мистецтво хоче знайомитись» – це ролик на підтримку української культури та мистецтва у рамках однойменного проєкту. Відео зняла діджитал-агенція Postmen.

Відео зняли за підтримки Українського культурного фонду

Зйомки провели в Національному художньому музеї України та Національному академічному драмтеатрі ім. Франка.

«За сюжетом відео, мистецтво першим проявляє ініціативу в знайомстві й починає «говорити» з людьми, бо хоче познайомитись з ними ближче та розказує, чим може бути корисне», – пояснюють в агенції.

Раніше Postmen разом з Українським культурним фондом запустили проєкт «Мистецтво хоче знайомитись». Його мета – підвищити інтерес українців до культури і мистецтва. На вулицях Києва, Львова, Одеси, Харкова та Дніпра розмістили рекламу, де різні твори мистецтва починають діалог у месенджері. На думку креативників, це зображає сучасні способи комунікації.

Крім того, у рамках проєкту агенція створила чат-бот «Мистецтво хоче знайомитись» у Telegram і Facebook Messenger, який розповідає про живопис, скульптуру, книговидання, танець, фотографію і театр.

 Postmen – українська digital-агенція.
 Український культурний фонд – державна установа, створена з метою сприяння розвитку, підтримки і популяризації національної культури та мистецтва.



Матеріал підготовлено за підтримки Postmen