7 вересня відкрили першу чергу ЖК «Республіка» від компанії KAN Development. Житловий комплекс розташований біля станції метро «Теремки». 

Усі будинки нового ЖК виконали у футуристичному стилі, від восьми до десяти поверхів максимум. А усі перші поверхи віддали під бізнес. До того ж, територію комплексу озеленили газонами та високими деревами.

«Республіку» створили за принципом нульового кілометра – у комплексі є необхідна для життя інфраструктура. Крім іншого, будують дитячий садок, загальноосвітню школу та медичний центр. А ще на території працює станція міської мережі велопрокату Nextbike. Усе – в пішій доступності для мешканців. 

«Республіку» створили за принципом «нульового кілометра»: все, що потрібно жителям, є на території комплексу.

На території «Республіки» також відкрили «Академію спорту А+». Її облаштували:
 кортами для Paddle-Tennіs;
 баскетбольними та футбольними полями;
 майданчиками для гольфу, волейболу та бадмінтону;
 work-out зонами та дитячими спортивними локаціями.

Для всіх мешканців ЖК прокат спортивного обладнання безкоштовний.

На відкриття нового ЖК прийшло близько 6 000 гостей. До відкриття в зоні активностей для дітей створили семиметрову фотозону. Також організували великий «Твістер» і батути, наукові шоу, квест-кімнати, ролердром і парк веломобілів. У цей час для дорослих працювали BBQ-зони. А для вболівальників футболу разом з телеканалом «Футбол» влаштували перегляд матчу «Україна – Литва».

На відритті також виступили співачка Наталія Могилевська, акторка серіалу «Школа» Анна Трінчер, українська виконавиця Jerry Hail і власний гурт девелопера KAN Voices. 

«Житловий комплекс «Республіка» разом з однойменним ТРЦ, що розташований поряд, має стати наймасштабнішим інфраструктурним проєктом в Україні», – коментують розробники проєкту.


Матеріал підготовлено за підтримки ЖК «Республіка»