11 вересня ЦУМ запустив нову рекламну кампанію осінь-зима 2019/2020. Серію фотографій та відео знімали біля підніжжя та на вершинах Карпат, а також поряд з найбільшим високогірним озером України – Синевиром.

ЦУМ запустив нову рекламну кампанію осінь-зима 2019/2020

Стилістику зйомки створював фотограф Патрік Бінерт з Німеччини. Він працював з такими брендами, як Givenchy, Valentino, Lanvin та Victoria Beckham.

«Патрік Бінерт у своїх роботах зображує світ, у якому все базується на почуттях, чесності та відкритості. Тому сюжети нашої рекламної кампанії створені у форматі сторітелінгу. Герої зйомки – романтики та мрійники. Вони перебувають у пошуку себе, пізнають світ, подорожують і думають про майбутнє. Це люди різного віку й типажів у класичних, спортивних і стритстайл образах», – коментує креативна команда ЦУМ.

На героях одяг та аксесуари з нових колекцій міжнародних брендів, які вже представлені в ЦУМ та інтернет-магазині. Це Jimmy Choo, Versace, Bally, Red Valentino, Nanushka, ALEXACHUNG, See by Chloé, Weekend Max Mara, Giorgio Armani, Pal Zileri, Lardini, Puma та інші.

Нову рекламну кампанію ЦУМ осінь-зима знімали на полонині Боржава та біля озера Синевир

Матеріал підготовлено за підтримки ЦУМ