Нове житло стає справжнім домом тоді, коли там зручно. А комфорт починається з базових речей – таких як холодильник, плита та пральна машина.

The Village Україна разом з COMFY розповідає про побутову техніку, яку варто першочергово придбати після ремонту.

Холодильник Vestfrost CX263W

Двокамерний холодильник Vestfrost, місткий і функціональний, – усе, що потрібно для нового житла. Його об’єм – 171 літр.

Також холодильник оснащений верхньою камерою об’ємом 42 літри. Він має приховані горизонтальні ручки, полиці із загартованого скла та лоток для льоду в морозильній камері. Модель представлена у сірому та білому кольорах.

Висота – 144 см

Ширина – 54 см

Гарантійний термін – 3 роки

Ціна

Духова шафа електрична Gorenje BO 735 E20X-M

Духова шафа з неіржавної сталі від Gorenje має овальну форму, що забезпечує рівномірний розподіл та циркуляцію повітря. Духовка Super Size об’ємом 71 літр має 46-сантиметрові дека, що дозволяє використати всю ширину шафи та готувати більші порції їжі.

Модель має вісім режимів та функцію FastPreheat, що розігріває духовку до 200°С за 6 хвилин. Також є гриль-режим PerfectGrill та електронний таймер IconLed. Для кращого очищення духовки від Gorenje є простий прийом: після використання у деко необхідно налити півлітра води та увімкнути функцію AquaClean. За 30 хвилин плями та жир розм’якають – залишається лише їх протерти.

Габарити вбудовування – 58,3-60 Х 56-56,8 Х 55 см

Гарантійний термін: 2 роки

Ціна

Пральна машина LG F0J6NSW1W

Бульбашковий барабан машинки від LG адаптований до різних типів тканини та рівня забруднення білизни. А під час прання виробники гарантують тишу: рівень шуму складає 39.8 дБ.

У машинці є спеціальна функція Spa Steam – прання парою, що дезінфікує та обробляє речі, які не можна прати. Модель також оснащена технологією Tag On, що дозволяє під’єднуватися до машинки за допомогою смартфона. 

Пральна машина представлена у білому кольорі. Чорні дверцята із загартованого скла із сріблястим обрамленням відчиняються автоматично.

Габарити: 85 х 60 х 45 см

Гарантійний термін:
1 рік на пральну машину,
10 років на мотор

Ціна

Холодильник Vestfrost CMR085W

Ця модель холодильника Vestfrost – однокамерна. Вона більш компактна і займає менше місця на кухні. Це гарний варіант для смарт-житла.

Об’єм холодильної камери – 88 літрів, а верхньої морозильної – 42 літри. Холодильник також має приховані горизонтальні ручки, полиці із загартованого скла й лоток для льоду.

Висота – 82,1 см

Ширина – 48 см

Гарантійний термін – 3 роки

Ціна

Духова шафа електрична Vestfrost BOV 65 BE

Духова шафа Vestfrost впишеться у будь-який інтер’єр завдяки чорному корпусу та лаконічному дизайну в скандинавському стилі. Модель має фірмову емаль Easyclean, стійку до появи забруднень, що дозволяє легко позбутися залишків жиру. Крім того, всі деталі шафи знімаються – їх можна легко очистити.

Внутрішній об’єм духової шафи – 65 літрів, а діапазон температур – від 50°C до 250°C. Вона обладнана решіткою, глибоким та маленьким деко, а також має вісім режимів.

Габарити: 60 х 56 х 55,5 см

Гарантійний термін: 3 роки

Ціна

Пральна машина Samsung WW80R42LHFWDUA

Пральна машина від Samsung має дві переваги: вона не заважає шумом під час прання та заощаджує електроенергію до 157 кВт на рік.

Крім того, машина оснащена системою захисту від протікання та електронним захистом від дітей. Система Eco Bubble насичує воду та порошок повітрям – це дозволяє ефективно виводити забруднення та не погіршувати якість речей під час прання.

Стан пральної машини можна перевірити функцією Smart Check за допомогою смартфона.

Габарити: 85 x 60 x 45 см

Гарантійний термін: 3 роки на пральну машину, 10 років на двигун

Ціна

Духова шафа електрична Vestfrost BOV 65 BGTP

Вбудована електрична шафа Vestfrost стильного чорного кольору має 65 літрів об’єму. Завдяки внутрішньому покриттю з емалі шафу легко очищувати від жиру та залишків їжі.

Духовка має вісім режимів, а також решітку, глибоке і маленьке деко у комплектації. А телескопічні напрямні частково висуваються на одному рівні, що спрощує процес завантаження страв на листах.

Габарити вбудовування – 60 х 56 х 55,5 см

Гарантійний термін: 2 роки

Ціна

Обрати техніку

Матеріал підготовлено за підтримки