З 19 по 22 березня на території МВЦ проведуть міжнародну будівельну виставку InterBuildExpo 2019. Це щорічний захід для експертів з будівництва, архітектури, дизайну та інженерних технологій зі всього світу. InterBuildExpo – це також майданчик для вибору техніки і матеріалів для будівництва, ремонту та озеленення приватних ділянок. 

Цього року InterBuildExpo пройде у трьох павільйонах виставкового центру, а серед учасників – 600 компаній із 13 країн світу. Свої товари та послуги презентують виробники з Італії, Казахстану, Білорусі, Китаю, Нідерландів, Польщі, Румунії, Туреччини, Фінляндії, Чехії, Угорщини та України.

Виробники презентують: матеріали і технології для будівництва, фасади, покрівлю, кераміку і сантехніку, віконні системи, фурнітуру, будівельну техніку, світло, інструменти та електрообладнання.

На території виставки також працюватимуть інтерактивні майданчики – місця для презентацій, зустрічей та обговорень. 

 Міжнародна лабораторія архітектури  професійний комунікаційний майданчик для архітекторів та дизайнерів з презентаціями, майстер-класами та  лекціями. Серед інших на локації виступлять: архітектор-урбаніст з Нідерландів Кейс Донкерс, архітектор з Литви Віргініюс Юозайтіс та італійський архітектор Марко Полетті. 
 Фестиваль будівельного сервісу – це одразу чотири майданчики, де проведуть майстер-класи, презентації та семінари з монтажу та використання будівельних матеріалів і конструкцій. 

У рамках виставки влаштують близько 40 заходів: майстер-класи, презентації, семінари, лекції та конференції від експертів з України та світу. 

Події interbuildexpo:

 круглий стіл «Перспективи впровадження будівельного інформаційного моделювання в Україні»;
 лекція «Case study. «Забудовник VS Держава»: хто на кого працює?»;
 конференція «Сучасне скло та склопакети у будівництві»;
 форум Асоціації міст України із сталого розвитку територіальних громад;
 семінар «Теплий та безпечний будинок з Алюпроф».

Вартість вхідного квитка на виставку – 90 гривень. Вхід за запрошеннями безкоштовний. 

ОТРИМАТИ ЗАПРОШЕННЯ НА ВИСТАВКУ InterBuildExpo 2019


Коли

з 19 по 22 березня

Де

(МВЦ),
Київ, Броварський проспект, 15

Скільки

90 грн, вхід за запрошеннями безкоштовний 


Матеріал підготовлено за підтримки InterBuildExpo