Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що і як дарувати? Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати вдалими подарунками для вас або ваших близьких

DON PION – онлайн- та офлайн-крамниця свіжих квітів, авторських букетів та подарункових наборів у Києві. Ви можете замовити готовий букет квітів в інтернет-магазині або зібрати його на свій смак. Доставку здійснює власна кур’єрська служба магазину, яка гарантує, що подарунок приїде в потрібний час.


Квіти та ігристе вино

Сніданок з квітами та шампанським – класика жанру, яка не набридає. DON PION створили кілька варіантів сетів у коробках із квітами та ігристими винами. На вибір пропонують набори з трьома або шістьома макаронами, брютом, білим або рожевим ігристим.

Ціна: 956-1450 грн


Квіти та вино

Якщо святковий ранок краще починати з ігристого, то продовжити день можна вечерею з вином. Пропонують 6 сетів у дерев’яних коробках з квітами в різних кольорах у поєднанні з вином. Французьке біле або червоне сухе, шоколад з ожиною, яблука в глазурі – обирайте сет на свій смак.

Ціна: 838-2050 грн


Квіти та чай

За горнятком чаю можна розслабитися та дати волю мріям. Для таких моментів DON PION підготував сети з квітами та ароматними напоями. Є набори з різними видами чаю, а також з підсвічниками та шоколадом.

Ціна: 833-1096 грн


Квіти та кава

Квітково-кавові набори створені для тих, хто найбільше любить ранки. Сет складений у дерев’яну коробку з квітами, шоколадом і кавою. Наприклад, можна обрати поєднання чорного шоколаду з блакитним сиром, натуральної обсмаженої арабіки в зернах із Папуа Нової Гвінеї та фрезій.

Ціна: 1244-1331 грн


Квіти та солодощі

До всіх квітів пасують солодощі. У цій категорії наборів можна обрати шоколадні цукерки з кокосовою стружкою, макарони або жуйки love is, щоб можна було навіть нічого не пояснювати.

Ціна: 450-1745 грн


Сертифікат на майстер-клас

Подарунковий сертифікат на флористичний майстер-клас – це не просто букет, це час, проведений у красі, серед зелені та квітів, це час на креатив, творчість і побачення із собою.

Ціна: від 800 грн


Колекція флористики до Дня усіх закоханих

DON PION підготував нову колекцію квіткових композицій до Дня святого Валентина. У формі серця екзотичні чи популярні квіти з усього світу, жовті тюльпани (для тих, хто не вірить у прикмети), лимонадні троянди та білі орхідеї – тут є з чого вибрати.

Ціна: від 550 грн


Весняна колекція

Колекція весняних квітів, складених у різні букети. Тюльпани, півонії, анемони, орхідеї – ніжні кольори та свіжі аромати, які нагадують, що весна вже близько.

Ціна: від 550 грн


Квіти та м’які іграшки

Те, що м’які іграшки варто дарувати лише дітям, – міф. Білим пухнастим ведмедем можна розчулити навіть дорослого. Обирайте найбільшого, доповніть букетом білих троянд – подарунок готовий.

Ціна: 1633-3050 грн


Квіти та пелюстки троянд

Сподіваємося, що не треба пояснювати, як можна використати коробку пелюсток троянд. І не обов’язково чекати свята, цим подарунком можна прикрасити звичайний день. На вибір є пелюстки з білих, червоних або різнокольорових троянд.

Ціна: 494-2535 грн

Матеріал підготовлено за підтримки