Мобільний оператор lifecell запустив «Роумінг пазл». Це конструктор, в якому можна обрати необхідні послуги в роумінгу − інтернет, дзвінки та SMS і оплатити тільки те, що потрібно.

Послугу «Роумінг пазл» абоненти lifecell можуть підключити майже у 70 країнах світу: від Європи та Азії до США. Тривалість послуги – 7, 10 або 14 діб (+ 1 день як запасний для часу, що його абонент проводить у дорозі).

Підключити «Роумінг пазл» можна на сайті в Україні або під час перебування за кордоном. Щоб скористатися послугою, потрібно обрати:

 країну;
 термін дії послуги (кількість днів) – 3, 8, 11, 15 або 30 днів;
 мегабайти (від 100 МБ до 2 ГБ), хвилини (від 10 до 100 хвилин) та SMS (від 15 до 50 SMS).

Щоразу при замовленні будь-якого пакета інтернет-трафіку абоненти додатково отримують 100 МБ для використання програми BiP у роумінгу. BiP − це месенджер, за допомогою якого можна здійснювати дзвінки на всі мобільні номери на території України та обмінюватися фото, відео, аудіо, повідомленнями, документами.

Абоненти lifecell можуть телефонувати з-за кордону в Україну за ціною звичайних дзвінків усередині країни на будь-які номери за допомогою BiP Out − функції месенджера BiP.

*На скріншоті вказані та зображені вигадані персонажі.


Матеріал підготовлено за підтримки lifecell