Ресторан Dejavu відкрив Андрій Задорожний у 1999 році. Новий для України формат закладу об’єднав в одному місці кухню, коктейль-бар і живу музику. На сцені Dejavu відбувалися концерти артистів і музикантів періоду нульових.

19 років ресторан працював у тому ж форматі, а 11 липня 2018-го переїхав на корабель і розширився. Першими на новій сцені ресторану виступили молодий український гурт Mountain Breeze і музичний проект Estradarada. Хедлайнером вечірки-відкриття стала Вєрка Сердючка.

Повноцінну роботу заклад розпочне вже восени. З нагоди відкриття The Village Україна і Dejavu зібрала 6 причин відвідати оновлений заклад.

Концерти і вечірки

Головна особливість як «старого», так і «нового» Dejavu – вечірки та живі концерти артистів. Тут виступали «Машина часу», «Друга ріка», «Табула Раса» та інші. За 18 років у Dejavu організували понад 200 концертів.

У новому Dejavu будуть виступати сучасні українські та закордонні виконавці, гурти, кавер-бенди та діджеї. На рік планують влаштовувати по 6 великих концертів та різні тематичні вечірки.

Кухня з власною коптильнею

Шеф-кухар закладу – Іван Пилипенко – прихильник італійського підходу в кулінарії: якісний продукт і мінімум обробки. Навчався у спадкового італійського м’ясника, працював у «Стейкхаус. М’ясо і Вино» (Одеса), Under Wonder (Київ) та «Купецький двір» (Київ, Конча-Заспа).

У власній коптильні ресторану Іван готує свинячі реберця, грудинку, скумбрію; доводить до готовності на низькій температурі ростбіф, що надає м’ясу тонкий, ледь вловимий запах диму. Для страв обирає тільки локальні фермерські продукти. Коптять страви лише на вільховій трісці.

Барна карта представлена класичними коктейлями, але бармени можуть приготувати напій за рецептом гостя.

Літня тераса

«Старий» Dejavu містився в центрі Києва, а тому побудувати літню терасу було неможливо. В оновленому ж форматі ресторану знайшлося місце для критої літньої тераси зі сценою, де в теплу пору року і будуть проходити концерти та вечірки. Зона універсальна для різних подій – банкет на 300 осіб або фуршет на 750 осіб. Приємний бонус локації – близькість парку.

Караоке-зала

На першому поверсі ресторану розмістили караоке-залу. Вона має окремі кабінки для великих компаній і бар. Тут можна палити кальяни і iqos, також є окрема зона для курців. Професійна караоке-система Evolution Pro 2 дає змогу обрати пісню кількома мовами світу. Зробити замовлення можна у ведучої або за допомогою планшета чи мобільного додатка. Зала працює з 22:00 до 05:00.

Локація та інтер’єр

Нове місце розташування Dejavu – корабель на Дніпрі за адресою Набережне шосе, 11б. Дизайн інтер’єру розробили і виконали молоді дизайнери студії Isbelab: Дмитро Кохнович і Олег Демчук.

Нова локація дала можливість розширити масштаб ресторану в 4 рази. Тепер на 3 рівнях корабля розмістилися 6 просторих залів. У ресторані можна проводити як маленькі щоденні свята, так і великі гучні івенти – для цього в Dejavu є цілих 3 банкетних зали. Також на новій локації спорудили літню терасу зі сценою, де одночасно можуть відпочивати понад 600 гостей.

Аналог «старого» залу

Один із залів ресторану повторює інтер’єр «старого» Dejavu з його реліквіями від гостей та артистів. Повноцінно він запрацює восени.

За попередньою адресою заклад прикрашала особиста колекція мотоциклів засновника Андрія Задорожного та сувеніри з автографами культових українських та зарубіжних виконавців. Серед них можна побачити концертну гітару гурту Metallica, шарф Патриції Каас, золоті диски Deep Purple та Led Zeppelin.

Матеріал підготовлено за підтримки

Набережне шосе, 11 б
Щодня з 12:00 до 05:00
+38(067)442-08-87
Facebook
Instagram