The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати ініціативу спільноти архітекторів, яка збирає кошти на 1000 FPV-дронів для бригади «Буревій», що зараз перебуває на «нулі» в Серебрянському лісі.

ПІДТРИМАТИ ЗБІР ДОНЕЙТОМ МОЖНА Тут.

   

Спільнота архітекторів, урбаністів та містобудувальників об’єдналася, щоб закупити тисячу дронів-камікадзе для бригади «Буревій». Щоб зробити великий збір досяжним, його розділили на малі збори: кожен амбасадор збирає кошти на один чи кілька дронів.

Амбасадорами збору стали вже більше 100 архітекторів, дизайнерів, урбаністів з усієї України та за її межами. Станом на 21 грудня вдалося зібрати гроші на 61 дрон із тисячі.

Одна бригада на фронті використовує протягом дня від 20 до 50 дронів, коментує ініціаторка збору й співзасновниця та креативна директорка архітектурно-проєктної компанії AIMM Анна Іскієрдо. За допомогою збору також сподіваються «передати естафетну паличку» іншим професійним спільнотами.

Кошти збирають через фонд Національної спілки архітекторів. Долучитися можуть і фізичні, і юридичні особи.

Донейти можна надсилати:

  • за реквізитами  UA193005280000026005000022502 («Приватбанк»)
  • 5375411210748740 (Monobank)
  • на «банку» Monobank

   

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.