The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір благодійного фонду «Гуркіт» на дрони Mavic 3T для 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів. Щоб зібрати кошти, фонд влаштовує благодійний турнір із пінг-понгу для любителів у Києві.

Також можна просто підтримати збір донейтом тут

   

ХТО ЗАПУСТИВ ЗБІР: Благодійний турнір із «дрон-понгу», де збиратимуть 380 тисяч гривень на два дрони Mavic 3T, відбудеться 15 грудня у спорткомплексі НПУ імені Драгоманова. Це буде змагання із пінг-понгу для любителів віком від 13 років.

«Але давайте одразу домовимося, це буде не пінг-понг, а дрон-понг. Адже від помахів наших ракеток у військових мають з'явитися дрони!» – пишуть організатори збору. Гра відбуватиметься за олімпійською системою «на виліт». Також на турнірі буде професійний суддя, огорожі, рахунки й великі трибуни, куди можна запросити вболівальників, кажуть у «Гуркоті». 

Вхідний квиток на подію коштуватиме 660 гривень, увесь прибуток від турніру спрямують на купівлю безпілотників. Дрони передадуть 411 батальйону безпілотних авіаційних комплексів, що працює в різних напрямках в Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Батальйон брав активну участь у штурмових діях, за останні пів року – в Бахмуті, Роботиному, а також у районі Гуляйполя, відзначають у фонді.

Окрім самого змагання, на локації буде ярмарок, діджей, аукціон, можна буде пограти в настільні ігри: шахи, шашки, нарди та дартс. Учасників турніру просять мати з собою зручний спортивний одяг та взуття. Ракетки й м’ячики надаватиме Київська міська федерація настільного тенісу.

 Зареєструватися на турнір можна за посиланням

 Також можна просто підтримати збір донейтом тут

Детальніше про подію та правила гри можна почитати на сторінці івенту в Facebook.

   

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.