The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір на протези ніг для Дмитра «Флета» Биховченка.

ПІДТРИМАТИ ЗБІР МОЖНА ТУТ.

   

Хто запустив збір: військовий Дмитро «Флет» Биховченко втратив обидві ноги під Авдіївкою під час виконання бойового завдання у складі батальйону «Стугна». Щоб зібрати гроші на протези, він запустив збір, який підтримали київські кавʼярні. Долучилися Bimbo, First Point, «Дружба», Come and Stay, Ganter та інші кавʼярні Києва.

Кавʼярні протягом тижня віддаватимуть 100% вартості кожного флет-вайта на «банку» Биховченка. Мета – зібрати 900 тисяч гривень на протезування обох ніг.

 

  

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.