The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір на бронетранспортери для бригади «Азов».

   

ХТО ЗАПУСТИВ ЗБІР: проєкт «Тиловики Азову» запустив другий командний збір на бронетранспортери для бригади «Азов». До нового збору можна долучатися не лише індивідуально, а й командою з двох–чотирьох людей або бізнесом. Крім того, можна буде донейтити конкретним бійцям, які відкриватимуть окремі банки в межах збору, а також відкривати банки під керівництвом ментора.

Загалом планують зібрати 77 мільйонів гривень на п'ять бронетранспортерів М113, озброєних крупнокаліберними кулеметами Browning М2. Вони виконують широкий діапазон завдань і стануть «надважливим елементом на складній ділянці фронту» біля Кремінної, розповідають у команді проєкту.

Редакція The Village Україна долучається до командного збору, відкриваючи власну банку на 100 тисяч гривень.

 ПІДТРИМАТИ збір команди The Village Україна МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ. 

 Головна банка збору тут.

Детальніше про те, як стати «тиловиком» і відкрити власний збір у межах основного, можна дізнатися на сторінці проєкту.

   

Мета формату «Збір тижня» – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці. Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.