The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір на два пікапи для розвідників.

   

Хто запустив збір: Сестри Фельдман ініціювали збір, аби придбати два пікапи для розвідників однієї з бригад спеціального призначення.

Пікапи потрібні військовим, щоби їздити на тренувальний полігон та перевозити важке озброєння на кшталт кулеметів і ПТРК. Мета збору – 400 тисяч гривень, наразі вдалося зібрати трохи більш як 18 тисяч.

Підтримати збір можна тут.

   

«Збір тижня» – формат, який ми будемо випускати регулярно. Великі збори українських благодійних фондів редакція системно висвітлює в новинних форматах на всіх платформах. Мета цього формату – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці.

Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.