The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділяємо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір на кавові дріпи для військових.

   

ХТО ЗАПУСТИВ ЗБІР: Збір ініціювали організатори події Coffee, Books and Vintage у Львові, що відбудеться 7–8 жовтня. «Це подія про книги, вінтаж і спешелті-каву. На ній відбудуться загальноукраїнські чемпіонати з обсмажування, каптейстингу, альтернативних способів заварювання кави й інші», – розповідають у команді.

Також організатори планують передати якнайбільше порцій кави у дріпах (спеціальні пакетики із заздалегідь змеленою кавою для зручного приготування) для різних підрозділів ЗСУ.

«Ще навесні під час попереднього Coffee, Books & Vintage ми ініціювали збір кави у дріпах для ЗСУ. Чому дріпи? Бо це зручно та практично. А кава залишається якісною і смачною. Тобто незалежно від умов, відкрив дріп, залив гарячою водою й маєш добру каву в горнятку. – розповідає Тарас Маселко, PR-директор «Холдингу емоцій !FEST» і співорганізатор події. – За минулий івент ми назбирали та відправили близько 10 тисяч порцій кави. Точніше, відправили вже більше, бо запитів багато, і ті, хто любить добру каву – далі звертаються й хочуть ту малу радість мати й на фронті. Насправді дуже багато прохань про дрібниці – каву й шоколад. Бо це така проста людська радість». 

У межах збору планують зібрати кошти на 10 тисяч дріпів (200 000 гривень). Долучитися до збору можна через монобанку «Фонду Вільних і Небайдужих» – благодійного фонду «Холдингу емоцій !FEST», який організовує захід. 

ПІДТРИМАТИ ЗБІР МОЖНА ТУТ.

   

«Збір тижня» – формат, який ми будемо випускати регулярно. Великі збори українських благодійних фондів редакція системно висвітлює в новинних форматах на всіх платформах. Мета цього формату – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці.

Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] з позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.