The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділятимемо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір на спецтехніку й 230 FPV-дронів для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

   

Хто запустив збір: KUU Fund, офіційний партнер 3-ї окремої штурмової бригади. Це збір на 10 мільйонів гривень на закупівлю 230 FPV-дронів і спецтехніки: броньованих HMMWV для евакуації поранених, паливозаправника й евакуаційної машини для пошкодженої броньованої техніки.

Збір можна підтримати донейтом або ж долучитися до кампанії «Не сотні нас, а міліони». Для збору створили комедійний ролик із «викраденням» за участі стендап-коміка Василя Байдака й музиканта Володимира Дантеса. Усі донейтори можуть тримати персоналізовану нагороду.

 

 

Результати збору можна переглядати на спеціальному дашборді. Наразі залишилося зібрати близько 7,5 мільйона гривень.

ПІДТРИМАТИ ІНІЦІАТИВУ МОЖНА ЗА посиланням.

   

«Збір тижня» – формат, який ми будемо випускати регулярно. Великі збори українських благодійних фондів редакція системно висвітлює в новинних форматах на всіх платформах. Мета цього формату – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці.

Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.