The Village Україна продовжує формат «ЗБІР ТИЖНЯ», у якому ми щотижня виділятимемо важливий точковий збір на допомогу Збройним силам України. Цього тижня закликаємо підтримати збір для 45-ї артилерійської бригади.

   

ХТО ЗАПУСТИВ ЗБІР: Збір ініціювала засновниця школи комунікацій Bazilik та волонтерської ініціативи «Культурний Punisher» Марина Батуринець. Ініціатива почалася в жовтні 2022 року зі збору 1 мільйона гривень на БПЛА для розвідувального взводу 501 батальйону морської піхоти. З того часу було зібрано ще 2 мільйони гривень. Зараз триває збір на черговий літак. Сума збору – 800 000. Залишилося – 730 000.

Можна просто підтримати збір донейтом або долучитися до ініціативи «Книжковий Punisher» і виграти за донейт одну з книжок, що їх Батуринець публікує в телеграм-каналі збору.

Раніше ми писали про український багаторазовий ударний безпілотник із «найдешевшою вартістю місії у світі» Punisher і місії, для яких його застосовують.

ПІДТРИМАТИ ІНІЦІАТИВУ МОЖНА ЗА посиланням.

   

«Збір тижня» – формат, який ми будемо випускати регулярно. Великі збори українських благодійних фондів редакція системно висвітлює в новинних форматах на всіх платформах. Мета цього формату – підсилювати невеликі точкові збори, які будуть максимально ефективними на конкретній ділянці.

Пропозиції для розгляду збираємо за адресою [email protected] із позначкою «Збір тижня» в темі листа. Просимо надавати загальну інформацію про збір, конкретний підрозділ і мету збору, а також посилання на збір і супровідні медіафайли.