Вийшов перший випуск шоу про нерухомість «Житлун» від ЛУН.

Це проєкт, де двоє людей обговорюють нерухомість з чотирьох сторін, описують концепцію у команді. Героями першого випуску стали стендапер Антон Тимошенко та кіберспортивний й спортивний коментатор Віталій Волочай. 

 

Тут вони обговорюють, чи мають батьки придбати житло дітям й що краще: купити житло в кредит чи орендувати його. Також говорять про те, чи квартира на першому поверсі – це найгірший варіант та чи варто купувати житло на лівому березі.

   

Київ на останньому місці серед європейських столиць за вартістю оренди житла, повідомляють у дослідженні ЛУН. У Києві вартість оренди трикімнатних квартир зросла на 16,67% з лютого 2024 року. Аналітики «ЛУН» вважають зростання цін сезонним, а також додають, що однокімнатні й двокімнатні квартири теж здорожчають найближчим часом.

   

Компанія ЛУН запустила всеукраїнське опитування, щоби дослідити досвід, проблеми й потреби доступності міського простору. У ньому просять розповісти, що для вас означає безбар’єрність й оцінити її рівень у своєму населеному пункті.

ОБКЛАДИНКА: ЛУН