Агрегатор вакансій до лав Сил оборони запустило інформаційне агентство Міноборони «АрміяInform». Він доступний за посиланням.

В агрегаторі збирають усі вакансії із платформ, із якими Міноборони підписало документи про співпрацю: LobbyX, Work.ua, Olx і Robota.ua. Під час вибору вакансії можна перейти на потрібну платформу з контактами.

Це бета-версія сервісу, де можна переглянути стрічку вакансій у хронологічному порядку. Далі туди планують додати пошук за основними словами й фільтр пропозицій.

Майже 146 тисяч відгуків на вакансії до Сил оборони отримали рекрутингові платформи станом на 31 березня. Також запустили сім Центрів рекрутингу української армії: два в Харкові, а також по одному в Полтаві, Львові, Дніпрі й Запоріжжі. У Києві рекрутинговий центр відкрили «Вовки да Вінчі».

   

Рекрутинг – це паралельний процес із мобілізацією, на основі підписання контракту до кінця певного періоду. Людина йде у визначену частину й на визначену посаду, максимально використовуючи свій цивільний досвід, кажуть у міністерстві. У Міноборони пояснили, як працює алгоритм рекрутингу: від обрання посади на онлайн-платформах до спрямування безпосередньо на військову службу.

Обкладинка: «АрміяInform»