Ukrainian Gastro Show проведуть 22 квітня в київському конгресно-виставковому центрі «Парковий».

Тема заходу цьогоріч – «Звʼязок». Так хочуть зануритися у світ українських смаків  продемонструвати зв’язок їжі із нашою спадщиною, історією, культурою, ідентичністю, суспільством і світом, коментують організатори.

Упродовж дня на заході виступатимуть шефи й гастродослідники. Серед спікерів – Леране Хайбуллаєва, Євген Клопотенко, Володимир Ярославський, Тетяна Філевська, Ігор Гречко й Дарія Крікунова.

Розповідатимуть, зокрема, про українські дикороси [не культивовані людиною плоди, горіхи й насіння] у кондитерстві, перші страви [юшки] у ресторанному меню, кримськотатарську кухню й кавову культуру та кулінарні традиції відомих українців. Також проведуть майстер-класи від шеф-кухарів.

Замовити квиток можна за посиланням

   

Ukrainian Gastro Show – це подія для кухарів, рестораторів і тих, хто цікавиться гастрономією. Захід проводять щорічно з 2019 року, крім 2022 року. Минулоріч темою обрали: «Коріння. Сила національної єдності».

Обкладинка й фото: Ukrainian Gastro Show