Уболівальники зможуть повернутися на трибуни стадіону «Оболонь-Арена», повідомляють у футбольному клубі «Оболонь».

Футбольний клуб отримав відповідний дозвіл від органів державної влади. Згідно з ним, «Оболонь-Арена» зможе приймати 1500 глядачів під час матчів.

Перший матч у весняній частині сезону відбудеться 26 лютого. Це матч «Оболонь» – «Чорноморець», який почнеться о 15:30. «Найближчим часом» обіцяють запустити продаж квитків.

   

Футбольний стадіон «Оболонь-Арена» розташований неподалік від станції метро «Героїв Дніпра» й може вміщувати більше 5000 глядачів, але їхню кількість зараз скоротили через питання безпеки. Порядок проведення спортивних змагань разом з уболівальниками затвердили в грудні 2023 року в Міністерстві молоді та спорту відповідно до рішення Кабміну.

Згідно з цими правилами, робоча група попередньо оглядатиме місце, де відбуватимуться змагання, а також захисну споруду, яка може бути використана як укриття. До робочої групи входитимуть представники спортивної федерації, керівництво спортивної споруди, представники структурного підрозділу молоді та спорту ОВА із залученням ДСНС і Нацполіції. Детальніше з правилами безпеки можна ознайомитися за посиланням.

Обкладинка: Українська премʼєр-ліга