Тату-студія «Струм» переїхала на Кирилівську після шести років роботи на Золотих воротах.


Відкриття оновленої студії відбудеться 18 лютого в будівлі ком’юніті центру на вулиці Кирилівській, 41 на Подолі. Переїхати на нову локацію вирішили тому, що на старій локації (Велика Житомирська) зменшився попит на татуювання, зокрема й серед іноземних туристів, що раніше допомагало покривати витрати на оренду, розповідає don’t Take Fake засновниця «Струму» Олена Попутнікова.

У інтер’єрі оновленої студії використали дерево, тканину й теплі відтінки. Також у просторі з’явилися ширми – раніше тату-студія мала опенспейс. Крім того, встановили великий круглий стіл у вітальні, що «створює настрій для обміну ідеями».

В «Струмі» на Кирилівській працюють 12 майстрів, 11 із яких спеціалізуються на татуюваннях і один – на пірсингу. Зараз тату-студія працює за попереднім записом.

Також тут продовжуватимуть проводити благодійні івенти. На честь відкриття проведуть walk in day, який Попутнікова описує як «формат живої черги і вже готових ескізів, які одразу можна вибрати за невеликий фіксований прайс». Під час флеш-дня збиратимуть кошти для одного з резидентів «Струму», Романа Сови, та його підрозділу.

   

Ком’юніті-центр біля «Клубу на Кирилівській» об’єднує Community Cafe, 20ft Radio, літній садок та інші проєкти на території колишнього пивзаводу.

   

Коли: 

11:00–20:00

Де:

вулиця Кирилівська, 41