Під одним із МАФів під час демонтажу незаконної споруди знайшли місце зимівлі їжаків, тож на наступний демонтаж виїхали разом із ветеринарами, повідомляють у КП «Київблагоустрій».

Тимчасову споруду, під якою жили їжаки, комунальники виявили минулого тижня в Оболонському районі. Після цього до КП «Київблагоустрій» звернулися місцеві мешканці, які просили призупинити проведення демонтажних робіт, щоби не завдати шкоди тваринам.

Комунальники кажуть, що призупинити демонтаж МАФів до весни не можна, але можна уникнути подібних ситуацій. Тому ухвалили рішення виїжджати на демонтаж разом із представниками Центру захисту тварин Київської міської лікарні ветеринарної медицини.

Утім під час демонтування незаконних тимчасових споруд 12 лютого їжаків не виявили. За необхідності ветеринари продовжать виїзди разом із комунальниками.

   

У лютому Андріївський узвіз у Києві розчистили від стихійної торгівлі. Там демонтували ятки із сувенірами, книжками й іншими товарами, які на вихідних продавали без дозволів.