У Києві відкрили рекрутинговий центр «Вовків Да Вінчі», повідомляють у батальйоні.

Зараз серед вакансій можна обрати як бойові, так і штабні посади. Щоб потрапити до батальйону «Вовки Да Вінчі», потрібно заповнити онлайн-форму на сайті. Також можна звернутися на гарячу лінію 0800400403.

«Нам важливо, щоб усі кияни мали змогу прийти особисто поспілкуватися з нашими бійцями та дізнатися про можливості, які відкриває членство у братерському колі «Вовків»,  – коментує командир батальйону Сергій Філімонов.

   

Зараз також готують до запуску Агенцію рекрутингу Міноборони. Рекрутинг – це паралельний процес із мобілізацією, на основі підписання контракту до кінця певного періоду. Людина йде у визначену частину і на визначену посаду, максимально використовуючи свій цивільний досвід, кажуть у міністерстві. «Окрім того, контракт має низку переваг щодо соціального забезпечення», – додають у Міноборони.

   

Після загибелі командира Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла батальйон вирішив не змінювати назву. Більшість захисників, які воювали разом із Коцюбайлом із 2014 року, перейшли до 59-ї бригади. Батальйон очолив Сергій Філімонов, офіційно про це повідомили 6 лютого.

   

Також перший центр рекрутингу відкрили у Львові. Там надаватимуть інформацію щодо вакансій, консультуватимуть, проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть кандидатів до призначення на обрану посаду.

Фото: Віктор Ковальчук, Валентина Поліщук