У застосунку «Повітряна тривога» сповіщатимуть про різні види небезпек, стихійні лиха й інструкції з подальших дій у таких ситуаціях.

Для кожного типу тривоги створили унікальні сповіщення. Окрім звукових сигналів, застосунок надсилатиме текстові повідомлення з рекомендаціями дій. Інформація про всі види небезпеки надходитиме від центрів оповіщення цивільного захисту й ДСНС.

Також у новій версії застосунку покращили режим енергозбереження, виправили помилки зі звуками оголошення тривоги й оновлення статусу в закріпленому сповіщенні. Нова версія застосунку вже доступна для користувачів iOS і Android.

Щоб скористатися послугами сповіщення про всі типи тривог, потрібно встановити застосунок «Повітряна тривога» версії 5.2.

   

Застосунок «Повітряна тривога» розробили Ajax Systems разом з IT-компанією Stfalcon і за підтримки Мінцифри. Наразі користувачі можуть отримувати попередження про ракетні удари, артилерійські обстріли, вуличні бої, радіаційну й хімічну загрозу, стихійні лиха й важливі сповіщення від ОВА та цивільного захисту України. Координацію тривог забезпечують чергові ДСНС.

Фото: Ajax Systems