Українські військові у Львові зможуть отримати безкоштовні абонементи на відвідування фітнес-залів, повідомляє управління спорту Львівської міської ради.

Це нова програма підтримки учасників бойових дій і членів сімей загиблих захисників, що запрацювала у 2024 році. Наразі військові можуть безоплатно відвідувати вісім клубів: «Бронкс», «Олімп», «Три стихії», «Спорт лайф», «Колізей», «Адреналін», «Леофіт» і «Ліга».

«Серед завдань програми створення умов для занять спортом, адже це один із найпотужніших засобів для підтримки фізичного й психологічного здоровʼя, а також соціальної адаптації», – кажуть у міській раді.

Витрати на оплату абонементів до тренажерної зали навпіл поділять місто й спортивні клуби. Місто закликає долучатися до програми й інші фітнес-центри. Для цього потрібно заповнити форму й надіслати її на електронну пошту [email protected].

   

Ми розповідали, як відбувається реабілітація військових після поранень, а також ділилися історіями морпіха, який був у полоні після Маріуполя, і співзасновниці руху Veteranka після повернення з війська.