«Укрзалізниця» за рік перевезла 25 мільйонів пасажирів у поїздах далекого сполучення і вийшла на показники 2021 року за обсягом перевезень, повідомляє компанія.

До країн Європи українська залізниця перевезла рекордні 2,1 мільйона пасажирів. Це у понад два рази більше, ніж у 2022 році.

В «Укрзалізниці» кажуть, що у 2024 році передусім працюватимуть над розширенням міжнародних маршрутів і збільшенням місць уже наявних рейсів, а також над груповими перевезеннями дітей і вдосконаленням сервісів для військових.

Так, майже 450 тисяч пасажирів за рік перевезли за груповими заявками. Це здебільшого діти з родин, які постраждали від агресії РФ і діти з родин ВПО.

   

«Укрзалізниця» запускає сервіс спецзамовлення квитків для військових. Там можна забронювати квитки онлайн у разі їх відсутності в продажу. Це дозволить придбати проїзний документ для раптової поїздки на лікування, у відрядження, або до рідних у відпустку. З моменту запуску сервісу у грудні ним скористалися 3000 українських захисників і захисниць.