Донор United24 виділив кошти на зведення нового будинку в Новогригорівці Миколаївської області, де живе 15-річний хлопець Сашко з кліпу американського гурту Imagine Dragons.

Дім Сашка росіяни зруйнували вщент навесні 2022 року. Хлопця зустрів оператор-постановник гурту Тай Арнольд під час двомісячної подорожі Україною, коли доставляв гуманітарну допомогу в село. Сашко блукав між зруйнованими будинками й розповів оператору свою історію. У травні 2023 року Imagine Dragons випустили кліп на пісню Crushed із Сашком у головній ролі. 

У United24 розповідають, що після виходу кліпу тисячі людей хотіли допомогти родині хлопця, пропонували купити квартири в іншому українському місті, але Сашко відмовлявся їхати з Новогригорівки. Тому мережа мультимаркетів «Аврора» виділила кошти на відновлення зруйнованої оселі.

На місці старого будинку не було жодної вцілілої стіни й електроенергії, тому руїни знесли, заклали новий фундамент і звели більшу й надійнішу оселю, додали терасу й побудували поруч укриття. Новий дім будували протягом пів року, з червня 2023 року й завершили перед Днем святого Миколая. Оператор-поставновник Imagine Dragons Тай Арнольд особисто передав Сашку і його мамі ключі від нового будинку.

   

Гурт Imagine Dragons став амбасадором фандрейзингової платформи United24 в червні 2022 року. Зараз музиканти збирають кошти на напрям «Відбудова». У серпні 2023 року вони також організували для Сашка першу поїздку за кордон, на концерт гурту у Варшаві.