Біля Національного цирку й універмагу «Україна» в Києві продають земельну ділянку під будівництво житлового будинку або для комерційного використання, оголошення опублікували на порталі OLX.

Ділянка розташована на вулиці Дмитрівській, 1-А, її площа становить 350 м². «Вона підходить як для будівництва житлового будинку, так і для комерційного використання», – зазначають у повідомленні.

Територію продають за 700 тисяч доларів. Продавець може здавати ділянку в оренду за дві або дві з половиною тисячі доларів на місяць, ідеться в оголошенні. Ділянка перебуває в приватній власності, а її грошова оцінка становить 50 91 735 гривень, зазначає «КиївВлада».

Наразі на цій земельній ділянці відбуваються сільськогосподарські ярмарки двічі на тиждень. «КиївВлада» спрямували запит до департаменту земельних ресурсів КМДА, щоб дізнатися на якій підставі ділянка була виділена в приватну власність.

 

Вулицю Дмитрівську, якою, зокрема, рухається трамвай від цирку до Подолу, місто готове ремонтувати у 2024 році, сказав очільник департаменту транспорту та інфраструктури КМДА Руслан Кандибор. 

Фото: «КиївВлада»