У Львові в колишній будівлі УПЦ МП відкриють новий корпус Національного реабілітаційного центру «Незламні», повідомляє Львівська міська рада.

Створити корпус планують в колишній будівлі московського патріархату на вулиці Пекарська, 59-А, яку передали у користування територіальному медоб’єднанню Львова у квітні.

 

Планують провести реконструкцію будівлі зі збереженням всіх історичних елементів фасаду та столярки. Будинок моє чотири поверхи, в ньому розмістять 56 спальних місць. «Це має бути надсучасний реабілітаційний центр, який дасть можливість лікувати в тому числі людей, які зазнали уражень в зоні бойових дій», – зазначає архітектор Антон Коломєйцев.

   

У квітні корпус реабілітації Національного реабілітаційного центру «Незламні» відкрили у Львові. У центрі надають фізичну, психологічну й психосоціальну реабілітацію людям, які постраждали внаслідок військової агресії Росії проти України. Тут також займаються виготовленням і встановленням протезів. 

Національний центр реабілітації України створений на базі Першого територіального медичного об’єднання Львова під патронатом Міністерства охорони здоров’я України. 

Редакція The Village Україна писала про реабілітацію українських захисників, виготовлення протезів і співпрацю з іноземними спеціалістами в центрі «Незламні». Читайте матеріал за посиланням.

Фото: Львівська міська рада