Кур’єрське доставлення Uklon Delivery стало доступне всім користувачам сервісу Uklon у Києві, повідомляють у пресслужбі компанії. Курʼєри виконуватимуть замовлення в радіусі до пʼяти кілометрів у межах міста.

Кур’єри Uklon Delivery доставлятимуть їжу, продукти, документи, дрібну техніку й інші товари, вага яких не перевищує 10 кілограмів. Раніше послугу запустили для бізнес-клієнтів.

Пакунки розвозитимуть у термосумках. Максимальні габарити товару можуть становити 40х40х30 сантиметрів. Усі пакунки під час поїздки будуть застраховані.

Як оформити кур’єрське доставлення:

  • натиснути на кнопку «Доставка» на головному екрані застосунку Uklon і вказати адресу відправника або отримувача; 
  • обрати вид доставлення (кур’єром чи на авто);
  • ввести дані для доставлення та розмістити замовлення.

Вартість послуги кур’єра Uklon Delivery буде нижчою, ніж доставлення на авто, але цю послугу можна замовити лише для доставлень у радіусі до пʼяти кілометрів. Для кур’єрського доставлення також буде безоплатною опція «від дверей до дверей».

У 2024 році послугу зроблять доступною в інших великих містах України, відзначають у компанії. 

  

Про те, що Uklon готується запустити сервіс для доставлення їжі, стало відомо наприкінці жовтня. Після запуску Uklon планував найняти приблизно 200 кур’єрів. Спочатку компанія почала доставляти замовлення, оформлені на сайті мережі «Сільпо». А на початку грудня Uklon запустив курʼєрське доставлення для бізнес-клієнтів.