У Києві впровадять інформаційно-комунікаційну систему «Карта освітніх потреб» для цифровізації закладів освіти, повідомив керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич.

Систему створили для збору інформації про матеріально-технічну базу освітніх закладів, оброблення й систематизацію даних у цифровому форматі. Доступ до даних надаватимуть департаментам органів міської влади для взаємодії з закладами освіти.

«Завдяки цьому рішенню кияни отримають прозору систему з актуальною інформацією про заклади освіти. Для міста це інструмент планування й удосконалення освітньої інфраструктури», – зазначив Петро Оленич.

   

У застосунку «Київ Цифровий» почали бета-тестування сервісу для голів ОСББ. У сервісі користувачі можуть отримати інформацію про ОСББ, корисні контакти, сповіщення про збори, відкриті голосування й узяти в них участь онлайн.

Голови ОСББ можуть створювати офіційні електронні голосування, додати список співвласників, завантажувати протоколи, запрошувати співвласників на збори через електронний кабінет.