Книгарня «Фундамент» почне роботу 15 грудня в приміщенні Національнього центру «Український дім».

За запуск книгарні відповідає команда Bloop Books. Книжковий простір облаштували на нижньому поверсі будівлі, поряд із кінопростором, гардеробом і кафе.

У книгарні можна буде придбати українські й зарубіжні видання, присвячені мистецтву. В асортименті будуть книги, артбуки й журнали з мистецтвознавства, соціології культури, про архітектуру, урбаністику й дизайн від CANactions, «Родовід», ArtHuss, Ist Publishing, Projector Institute, «Довженко-Центру», Stedley Art Foundation й інших видавництв.

Також у книгарні можна буде придбати мерч Українського дому з виставок і товари для дому: постери, вініл, свічки й авторську кераміку.

У книгарні й навколо неї планують проводити тематичні заходи, програми до подій Українського дому, а також зустрічі з авторами й кураторами, майстер-класи. Наприклад, анонсували лекцію мистецтвознавиці й авторки твітер-сторінки Ukrainian Art History Оксани Семенік.

З 15 грудня книгарня працюватиме за графіком Українського дому – від 11:00 до 19:00 з вівторка по неділю.

   

коли

11:00–19:00 (з вівторка по неділю)

де

Український дім (вулиці Хрещатик, 2)

Instagram

   

Національний центр «Український дім» – це мультидисциплінарний центр, де проводять виставки, дискусії, кінопокази й інші події. Детально про простір і його співробітників редакція The Village Україна розповідала за посиланням.