Вісьмома балістичними ракетами РФ атакувала Київську область у ніч на 11 грудня. Удару завдали з північного напрямку близько 4-ї години ранку, пишуть Повітряні сили. Усі вісім ракет знищила ППО.

У Києві уламок ракети пошкодив недобудовану будівлю й магазин-склад у Дарницькому районі. Ще один уламок упав на газон. Відомо про чотирьох постраждалих у Бортничах, їм надали допомогу на місці, пише КМВА.

UPD. У Києві в результаті нічної атаки без електроенергії залишилися 120 споживачів, повідомляє Міненерго. Водночас обмеження електропостачання не застосовують у жодній з областей. 

UPD 13:00. Повернули електрику в усі 120 знеструмлених приватних домівок у Дарницькому районі, повідомляє ДТЕК.

Фото: КМВА

Також під час атаки в інших областях застосували 18 БПЛА. Усі безпілотники були знищені ППО, більшість збили на Миколаївщині, повідомляють Повітряні Сили. 

Наслідки атаки на Миколаївщині. Фото: Сили оборони півдня України

Над Миколаївською областю ліквідували 13 безпілотників, уточнюють в ОВА. Ще два дрони збили на Одещині та три на Херсонщині, пишуть Сили оборони півдня України. Уламками дронів пошкоджені склади агропідприємств і сільськогосподарська техніка, а також приватні будинки. Постраждалих немає.