Американська співачка Тейлор Свіфт стала «Людиною року» за версією американського журналу Time.

«Як попзірка, вона перебуває в одній компанії поруч з Елвісом Преслі, Майклом Джексоном і Мадонною; як авторку пісень її порівнювали з Бобом Діланом, Полом Маккартні й Джоні Мітчелл. Як бізнес-леді вона побудувала імперію вартістю, за деякими оцінками, понад один мільярд доларів», – коментують у Time.

Наприклад, американська співачка зʼїздила у тур The Eras Tour, який лише за добу заробив 37 мільйонів доларів на попередніх продажах квитків. А на позначення фанатів Тейлор Свіфт навіть з’явився окремий термін swiftie за версією Оксфордського словника.

До короткого списку номінантів Time увійшли дев’ять людей або груп людей. Це, зокрема, президент РФ Володимир Путін й очільник КНР Сі Цзіньпін.

   

«Людина року» – це конкурс американського журналу Time, який проводиться щорічно з 1927 року. Редакція журналу обирає видатну людину, яка позитивно чи негативно впливає на світові новини. Фото «Людини року» публікують на обкладинці журналу. У 2022 році «Людиною року» за версією Time став президент України Володимир Зеленський.