В ніч з 24 по 25 листопада окупанти випустили по Україні близько 75 ударних БпЛА типу «Shahed», 74 з них збили. Повітряна тривога тривала 6 годин, пише Віталій Кличко.

У Києві пошкоджені електромережі, знеструмлені 77 житлових будинків і 120 установ. Енергетики наразі оцінюють збитки та повідомлять, коли буде відновлене електропостачання, повідомляє Міненерго.

У Соломʼянському районі, внаслідок падіння уламків БПЛА, сталося загоряння в приміщенні дитсадка, в сусідніх будинках пошкоджені вікна. Також уламок дрона впав на відкритій місцевості, де спричинив загоряння.

У Печерському та Подільському районах також зафіксували падіння уламків на відкритій місцевості.

У Дніпровському районі невеликий уламок БПЛА впав на сходову клітину верхнього поверху багатоповерхового житлового будинку. Потерпілих не виявили. 

У Голосіївському районі уламок БПЛА впав на чотириповерховий житловий будинок. Постраждалих немає.

В результаті обстрілу постраждало п’ять людей, серед них дитина 11 років. З них три гострих реакції на стрес, у двох різані рани кінцівок.

ППО працювало у щонайменше шести областях України: Київська Сумська, Дніпропетровська Запорізька, Миколаївська, Кіровоградська областях.

В Київській області влучань в обʼєкти критичної інфраструктури немає. 

В одному з районів унаслідок падіння уламків ворожої цілі сталася пожежа на підприємстві. Пошкоджено 3 приватні та 1 багатоповерховий будинки, автівку і паркани.