Локація мережі магазинів італійського чоловічого одягу Impero Group із рестораном, баром, концепт-стором і барбершопом почала роботу на території «бізнес-набережної» Duckʼs Lake, що на вулиці Стрийській у Львові.

Простір обʼєднує три заклади: концепт-стор Impero Group із одягом, взуттям та аксесуарами, барбершоп Impero Barbers Salon і ресторан Impero Resto.

У ресторані облаштували зал на 42 посадкові місця, зі столиками на 2–6 персон, розміщеними вздовж скляних вітрин.

У меню поєднали страви європейської й азійської кухонь, пропонують салати, супи, страви з мʼяса й риби, локшину вок, роли, бургери й десерти. До 14:00 подають сніданки: тости, сирники й шакшуку. З напоїв у меню є кава, чай і лимонади, а також коктейлі, вино й міцний алкоголь.

З меню:

Сендвіч «крок-мадам» – 285 грн

Салат із креветкою й кумкватом – 290 грн

Рамен із куркою – 320 грн

Локшина з телятиною – 270 грн

Веганський спринг-рол – 240 грн

Бургер з сиром халумі й вишневим соусом – 285 грн

Ванільний еклер – 120 грн

Чизкейк – 230 грн

У концепт-сторі представлені близько 20 італійських брендів, які пропонують класичні, спортивні, кежуал- і «бізнес»-лінійки. «В асортименті є всі моделі одягу: від светрів і сорочок до верхнього одягу, від джинсів до штанів, що доповнені взуттям й аксесуарами», – розповідають у команді. У магазині також працюватиме стиліст.

На локації заразом відкрили барбершоп. Чоловічі перукарні на спільних локаціях із магазинами команда запускає з 2015-го.

   

коли

09:00–22:00

де

вулиця Стрийська, 200-А

 

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили у Львові за осінь.