Компанія Microsoft офіційно запустила програму Loop – застосунок для організації роботи, подібний до сервісу Notion, пише The Verge. До цього, з березня 2023-го, користувачам була доступна попередня публічна вебверсія програми.

У Loop є гнучкі робочі області і сторінки для спільної роботи між різними користувачами. Інтерфейс програми дуже подібний до вигляду робочого поля в Notion, відзначає видання.

Застосунок пропонує інтеграції з іншими програмами Microsoft. Інформацією з Loop можна ділитися з Teams або Outlook.

У програмі також доступний «помічник» Microsoft Copilot на основі штучного інтелекту, який може допомогти, наприклад, із написанням тексту, а також із координацією робочих проєктів.

Microsoft Loop доступний для платних клієнтів Microsoft 365 E3, E5, Business Standard і Business Premium у вебверсії, а також у вигляді застосунків для iOS та Android. Останні доступні також некомерційним користувачам, пише Fone Arena.

Попередня загальнодоступна вебверсія Loop, яку випустили в березні, продовжить роботу.

   

Власний сервіс, який генерує й редагує тексти за допомогою штучного інтелекту, у лютому 2023-го випустив Notion. Сервіс можна використовувати для створення нового контенту, також він допомагає узагальнювати довгі документи, виокремлювати основне з набору нотаток, виправляти граматичні помилки й перекладати.

Обкладинка й зображення: Microsoft