На набережній біля ТРЦ River Mall, що на Осокорках, із 9 грудня почне роботу «Кришталева ковзанка».

Ковзанка буде розташована просто неба й матиме площу близько 1600 м² й «урбаністичний краєвид», відзначають організатори. На локації також будуть декорації, фотозони і святкова ялинка у вигляді «гігантського кристала». Крім того, працюватимуть карусель і фудкорт із їжею й напоями. 

Відвідувачам ковзанки будуть доступні зони для переодягання й комірки для зберігання речей. Також можна буде орендувати фігурку-помічника для дітей, які навчаються стояти на ковзанах.

Під час повітряної тривоги ковзанка припинятиме роботу, відвідувачі зможуть пройти до укриття на підземному паркінгу ТРЦ. Після відбою можна буде повернутися на ковзанку, предʼявивши вхідний квиток.

Вхід на територію зимового містечка буде вільний. Вартість катання становитиме від 370 гривень, воно буде необмеженим за часом. Для військових і їхніх родин також діятимуть знижки на ковзанку.

Локація працюватиме щодня, з 9 грудня по 28 січня, за адресою Дніпровська набережна, 12. У вихідні й святкові дні ковзанка працюватиме з 10:00 до 22:00, у будні дні – з 12:00 до 22:00.

   

Новорічну ялинку на Софійській площі встановлять у грудні за гроші меценатів. Усіх деталей оформлення святкової локації поки не розкривають, але вже відомо, що на локації точно не буде фудкортів, як і минулого року. «Із державного й міського бюджету не витратять ані копійки», – кажуть у компанії Folk Ukraine, яка займається підготовкою локації до Нового року й Різдва.