У ніч на 11 листопада РФ атакувала Україну дронами та ракетами, загалом застосували 31 БПЛА та три ракети різних типів, повідомляють Повітряні Сили.

Більшість дронів спрямували по прифронтових областях. ППО працювала в Одеській, Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Сумській, Кіровоградській та Київській областях, уточнюють в Повітряних Силах. 

Вдалося збити 19 дронів, водночас відомо про влучання на Одещині та Дніпропетровщині.

На підступах до Києва усі дрони були збиті. Існує імовірність, що нічною атакою РФ перевіряла систему ППО Києва, відзначають у КМВА.

Дніпропетровська область

Область масовано атакували безпілотниками, п'ять дронів вдалося збити, повідомили в ОВА. Водночас зафіксували влучання двох безпілотників по будівлі, там виникла пожежа, станом на ранок 11 листопада її загасили.

Фото: Дніпропетровська ОВА

Одещина

Одещину ввечері 10 листопада атакували ракетами, після чого скерували на область безпілотники, пише ОВА.

Ракетами двічі вдарили по Одеському району, поцілили по дачному кооперативу та по припортовій інфраструктурі. Постраждали троє людей, зокрема 96-річна жінка, яку госпіталізували, повідомляють в ОВА.

У ніч на 11 листопада над областю збили три безпілотники, повідомляють Сили оборони півдня України. Водночас зафіксували влучання в господарчу будівлю в Одеському районі.

Харківщина

Ударів за допомогою БПЛА завдали по населених пунктах Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. У Вовчанську пошкоджена адміністративна будівля цивільного підприємства, у Куп'янську – щонайменше два приватні будинки, сталися пожежі, пише ОВА.

У селищі Солоницівка внаслідок влучання дрона пошкоджений заклад освіти та недіючий виробничий об'єкт, додають в ОВА.