Вибухи без оголошення повітряної тривоги пронулали на лівому березі в Києві вранці 11 листопада, близько 8:00. За попередньою інформацією, вибухи пов'язані з роботою ППО за балістичними цілями, пише міський голова Віталій Кличко.

Повітряну тривогу оголосили в Києві та області, в регіоні також працювали сили ППО, повідомляє КОВА.

UPD. Сили ППО працювали поблизу Києва, на лівому березі, уточнює Кличко. У місті постраждалих не виявили.

UPD 9:55. За попередніми даними, у бік Києва була запущена балістична ракета типу «Іскандер», повідомляє КМВА. Сили ППО збили ціль на підльоті до міста. Руйнувань та постраждалих наразі не фіксують.

UPD 10:20. На Київщині дві ракети влучили в поле між населеними пунктами, повідомляє КОВА. Вибуховою хвилею пошкоджено п'ять приватних житлових будинків, а також господарські приміщення та приватне підприємство. Люди не постраждали.

UPD 11:05. Ранкову атаку на Київ відбивали за допомогою ЗРК Patriot, повідомили в Повітряних Силах. Якого типу була збита ракета – балістична «Іскандер-М» чи зенітна керована С-400, наразі з'ясовують.

Напереродні вночі Київську область атакували безпілотниками, усі дрони були збиті на підступах до Києва, пише КМВА. Існує імовірність, що нічною атакою РФ перевіряла систему ППО Києва, відзначають у КМВА.

Новина оновлюється...