«Україна без сміття» відкриває першу кавʼярню на станції сортування. Відкриття відбудеться 21 жовтня.

В УБС кажуть, що подаватимуть каву на арабіці. Також можна буде замовити каву на рослинному молоці, матча, какао або чай. За напій у свою чашку даватимуть знижку 5 гривень.

Також відвідувачів закликають приносити на відкриття «старі штуки з минулого» на кшталт камери, діафільму чи джойстика для майбутнього музею УБС. На відкритті також розігруватимуть екоподарунки й пригощатимуть сендвічами й солодощами, зокрема й веганськими. Відкриття триватиме з 10:00 до 16:00 за адресою вулиця Саперно-Слобідська, 25.

Кав’ярня «України без сміття» дружня до тварин, кажуть у команді. На касі кавʼярні поставлять банку для внесків на корм, який передадуть безпритульним тваринам із притулку «Сіріус». Також задонейтити можна на банку в Monobank.

   

На початку вересня організація «Україна без сміття» оголосила про перезапуск. Тепер УБС визначає свій формат як Impact-Driven Business. Редакція The Village Україна розпитала засновницю «України без сміття» Євгенію Аратовську про те, що змінюється в роботі організації з перезапуском і як тепер зароблятимуть.