На медіасервісі Megogo 18 жовтня відбулася премʼєра четвертого сезону серіалу «Спадкоємці» (Succession) з озвучкою українською мовою.

Головний персонаж серіалу – медіамагнат Лоґан Рой. В українській локалізації його дублює Євген Малуха, який озвучував українською Альфа, Гомера Сімпсона й Доктора Хауса.

Фінальний епізод серіалу, який також відомий як «Успадкування», вийшов наприкінці травня 2023 року. Усі сезони можна переглянути ексклюзивно на Megogo в перекладі від студії Sunnysiders Audiovisual. Увесь контент НВО доступний за передплатами «Максимальна» або окремою передплатою НВО.  

  

«Спадкоємці» (Succession) – це серіал американського каналу HBO, який за три перші сезони нагородили 13 преміями «Еммі», включно зі статуеткою Американської телеакадемії за найкращий драматичний серіал 2022 року.

Серіал Джессі Армстронга присвячений родині медіамагната Лоґана Роя й процесу успадкування його бізнес-імперії. 28 травня вийшов останній епізод «Успадкування», який завершив історію, а критики оцінили серіал на 95% за рейтингом Rotten Tomatoes.

   

Редакція The Village Україна розпитала про роботу над одним із найкращих серіалів 21 століття американського режисера українсько-індійського походження Андрія Пареха.