Гостем нового «Ранку в KAMA» стане керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік.

«На зустрічі Банік розкаже про те, як повномасштабне вторгнення вплинуло на роботу Мінцифри, як українській «Дії» вдалося стати настільки успішною, що її досвід уже вивчають понад 10 держав Європи, Азії й Африки, і як застосунок, що надає державні послуги онлайн, отримав свого першого «Каннського Лева», – пишуть у Kyiv Academy of Media Arts.

Зареєструватися на «Ранок в КАМА» з Мстиславом Баніком можна за цим посиланням. Для входу потрібно зробити донейт на ЗСУ від 200 гривень.

Коли: 

19 жовтня 

8:30–10:00

Де:

вулиця Дмитрівська, 80 

Скільки: 

від 200 гривень 

   

Мстислав Банік – керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України. The Village Україна розпитали його про роботу під час війни, захист даних користувачів і нові сервіси «Дії» на зразок «єДокумент» і «єВорог», які запустили вже після повномасштабного вторгнення рф.

Також The Village Україна зустрілися з керівником із розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстиславом Баніком після відрядження на Всесвітній економічний форум у Давосі й розпитали про міжнародну співпрацю й можливі електронні послуги у 2023 році.

   

Kyiv Academy of Media Arts (КАМА) – освітній проєкт, присвячений навчанню людей творчих спеціальностей. Ранкові лекції в офлайн-форматі зазвичай проводять щомісяця, однак через початок повномасштабного вторгнення формат призупиняли.