Нічний клуб «Арсенал XXII» тимчасово припиняє роботу та «йде на ретрит», повідомили в команді клубу.

«Наразі існувати клубу та індустрії загалом дуже важко. Клуб у своєму форматі, на жаль, не прибутковий, тому що не розкриває свій потенціал», – пояснює рішення про закриття співвласник клубу Денис Пінчук у коментарі The Village Україна.

За словами Пінчука, з впровадженням комендантської години стало важче створювати «потрібний вайб».

Поки що в клубі не можуть спрогнозувати, скільки триватиме «ретрит», оскільки це залежить від факторів, на які команда не впливає, говорить засновник клубу.

Фото: «Арсенал ХХІІ»

«Після перезапуску «Арсенала» це буде точно його нове покоління, наступна версія клубу. Краща версія. Ну а поки ми фокусуємося на «Вогнику» [коктейльний бар, який працює у клубі «Арсенал XXII» – ред.], котрий досі горить і дуже скоро буде горіти ще дужче», – коментує Пінчук.

У клубі анонсували прощальну вечірку в колаборації з Laboratorium, яку проведуть 14 жовтня. У лайнапі, зокрема, Human Margareeta, Cold Altair, Kama і Spalah. Квитки на подію можна придбати за цим посиланням.

   

Нічний клуб і артцентр «Арсенал ХХІІ» із 2021 року працював у колишньому цеху №22 заводу «Арсенал» на вулиці Князів Острозьких (раніше – Московській). Щотижня в клубі проводили вечірки в різних жанрах (хаус, техно, електро). У клубі також запустили коктейльний бар «Вогник», який одразу позиціонували як окремий заклад із власними входом, концепцію та аудиторією.

Фото: Євген Карєв