Вранці 6 жовня армія РФ завдала ударів по Харкову. Влучання зафіксували у Київському та Основ’янському районах міста, повідомляє ОВА.

У результаті атаки пошкоджені два багатоквартирні будинки та зруйнований триповерховий житловий дім, пише МВС.  

Під завалами виявили тіло 10-річної дитини, ще 16 людей буди поранені. Двох мешканців вдалося врятувати.

Фото: МВС

Внаслідок удару виникла пожежа, її ліквідували. Також пошкоджені авто.

 

 

UPD. За попередніми даними, удар був завданий двома ракетами типу «Іскандер», повідомляє Харківська міська прокуратура. Кількість поранених унаслідок атаки зросла до 23, серед постраждалих – 11-місячна дитина.

UPD 9:50. Одна з ракет влучила в житлову триповерхову будівлю, інша – у проїзджу частину, внаслідок чого в сусідніх будинках вибило вікна, уточнили в ОВА.

UPD 12:30. Тіло другої загиблої знайшли під завалами у Харкові – це жінка 1955 року народження, яка є бабусею загиблого 10-річного хлопчика та його пораненого 11-місячного брата, повідомили в ОВА. Загалом відомо про 26 поранених унаслідок атаки, 12 із них госпіталізовані.

UPD 15:25. До 30 зросла кількість поранених, повідомляє ОВА. Постраждали 20 чоловіків і дев'ять жінок віком від 18 до 85 років. Стан більшості поранених, зокрема дитини, середній.

   

25 із 33 російських ударних дронів знищила ППО в ніч на 6 жовтня, повідомляють Повітряні Сили.

Безпілотники збивали над Одеською, Миколаївською, Харківською, Дніпропетровською, Черкаською та Житомирською областями.

Над Одещиною знищили три безпілотники, водночас зафіксували влучання по прикордонній та припортовій інфраструктурі Ізмаїльського району, повідомили в ОВА. У результаті атаки пошкоджене зерносховище та вантажівки.

На Черкащині збили сім БПЛА, минулося «без потерпілих і значних руйнацій інфраструктури», пише ОВА. Також вісім ударних дронів знищили в небі над Миколаївщиною.

У Харківській області дронами атакували село Піски-Радківські в Ізюмському районі. Там пошкоджена складська будівля та техніка цивільного підприємства, повідомляє ОВА.