Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s 20 вересня відкрила новий заклад у Вишгороді Київської області, пише пресслужба компанії.

В одноповерховому McDonald’s є зала на 131 місце й тераса на 88. Заклад разом із McDrive працюватимуть з 07:00 до 22:00, послуга доставки – з 09:00 до 21:00. 

Ресторан був затверджений у плані розвитку мережі ще до початку повномасштабної війни. Компанія продовжила будівництво, щойно це стало можливим.

Ресторан дотримується розширених правил безпеки: заклади закривають під час повітряної тривоги й відновлюють роботу орієнтовно за годину після її скасування.

У новому ресторані встановлена система рекуперації, завдяки якій не потрібне газопостачання й опалення. 

Новий ресторан McDonald’s у Вишгороді розташований на вулиці Набережна, 7-Л. 

   

У липні McDonald’s відкрив заклад біля автотраси Київ – Чоп. Він розташований на шляху з Києва до Житомира, за 11 кілометрів до міста. Перший заклад біля автотраси McDonald’s відкрив на Бориспільській трасі під Києвом восени 2021 року.

Загалом після початку повномасштабного вторгнення в Україні вже відновили роботу близько 90 ресторанів McDonald’s. Графік роботи й актуальний статус закладів можна подивитися за цим посиланням.